Receptbeskrivning
Ingredienser för
potatis
1 st liten gul lök
1 st vitlöksklyfta
2 dl vatten
0.5 st fiskbuljongtärning
1 msk tomatpuré
1 msk färsk oregano, hackad
250 g torskfilé
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
2 st små tomater
1 oregano
1 knippe sallad
4 st skivor bröd


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Skala och skiva potatis, lök och vitlök. Varva det i en liten kastrull eller traktörpanna. Smula fiskbuljongtärningen i vattnet. Blanda i tomatpuré och oregano. Häll det över potatisen och löken.
Låt sjuda ca 10 min, tills potatisen är nästan mjuk.
2. Dela fisken i bitar och lägg den över potatisen. Strö på salt och peppar. Låt sjuda ytterligare ca 5 min. Skär tomaterna i bitar och lägg dem över fisken. Garnera med oregano.
3. Servera grytan med sallad och bröd

Visningar: 345
Inlagt 2013-03-07 20:56:51