Receptbeskrivning
Torsk med citronsås
Ingredienser
för
ingredienser
1 förp fryst torskfilé (à 520 g) 900 g potatis
salt och peppar
1 förp kyld mild citronsås (à 3 dl)
0.5 msk torkad basilika
2 morötter
Beskrivning
Tina fisken. Sätt ugnen på 200˚C. Skala och koka potatisen. Skär torsken i portionsbitar och lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra. Sätt formen mitt i ugnen och stek i ca 10 minuter. Värm såsen och smaksätt den med basilika. Skala och riv morötterna. Servera torsken med citronsåsen, kokt potatis, rivna morötter och gärna en sallad. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på såsen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Visningar: 487
Inlagt 2013-03-08 13:07:49

