Receptbeskrivning
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad
Ingredienser
för
400 torsk
0.5 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts
1 kruka dill
2 matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt och peppar
0.5 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts
1 kruka dill
2 matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt och peppar
Beskrivning
Tina torsken.
Sätt ugnen på 150˚C.
Skär torsken i 3 bitar (för 3 port).
Ansa och skiva purjolöken.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56˚C.
== SÃ¥s ==
Fräs purjolöken i oljan.
Rör ner grädde och kaviar och låt koka ca 5 minuter.
Smaksätt med salt och peppar.
Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen.
Skär dillen och blanda den med haricots vertsen.
Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.
Sätt ugnen på 150˚C.
Skär torsken i 3 bitar (för 3 port).
Ansa och skiva purjolöken.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56˚C.
== SÃ¥s ==
Fräs purjolöken i oljan.
Rör ner grädde och kaviar och låt koka ca 5 minuter.
Smaksätt med salt och peppar.
Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen.
Skär dillen och blanda den med haricots vertsen.
Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.
Visningar: 480
Inlagt 2013-03-08 13:07:39