Receptbeskrivning
			
			
			
			Blåbärsremmar
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							3 st bananer 
225 g blåbär, frysta eller färska
5 st dadlar
						
					225 g blåbär, frysta eller färska
5 st dadlar
Beskrivning
					
						1. Tina blåbär om du använder frysta. 
2. Blötägg dadlar om du använder de utan kärna i cirka 4 timmar, använder du de färska med kärna, ta endast bort kärnan.
3. Kör ingredienserna i matberedaren eller mixa i mixern.
4. Bred ut ett tunt lager av smeten på ett bakplåtspapper (ett vaxat bakplåtspapper är det allra bästa att använda).
5. Ställ i ugnen i 8-10 timmar på cirka 45 grader. Remmarna är klara när du är sega som kola.
6. Klipp till remmar och förvara i en tättslutande burk.
					
										2. Blötägg dadlar om du använder de utan kärna i cirka 4 timmar, använder du de färska med kärna, ta endast bort kärnan.
3. Kör ingredienserna i matberedaren eller mixa i mixern.
4. Bred ut ett tunt lager av smeten på ett bakplåtspapper (ett vaxat bakplåtspapper är det allra bästa att använda).
5. Ställ i ugnen i 8-10 timmar på cirka 45 grader. Remmarna är klara när du är sega som kola.
6. Klipp till remmar och förvara i en tättslutande burk.
Visningar: 530
Inlagt 2013-03-09 20:51:40
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min.jpg)