Receptbeskrivning
Blåbärsremmar
Ingredienser
för
3 st bananer
225 g blåbär, frysta eller färska
5 st dadlar
225 g blåbär, frysta eller färska
5 st dadlar
Beskrivning
1. Tina blåbär om du använder frysta.
2. Blötägg dadlar om du använder de utan kärna i cirka 4 timmar, använder du de färska med kärna, ta endast bort kärnan.
3. Kör ingredienserna i matberedaren eller mixa i mixern.
4. Bred ut ett tunt lager av smeten på ett bakplåtspapper (ett vaxat bakplåtspapper är det allra bästa att använda).
5. Ställ i ugnen i 8-10 timmar på cirka 45 grader. Remmarna är klara när du är sega som kola.
6. Klipp till remmar och förvara i en tättslutande burk.
2. Blötägg dadlar om du använder de utan kärna i cirka 4 timmar, använder du de färska med kärna, ta endast bort kärnan.
3. Kör ingredienserna i matberedaren eller mixa i mixern.
4. Bred ut ett tunt lager av smeten på ett bakplåtspapper (ett vaxat bakplåtspapper är det allra bästa att använda).
5. Ställ i ugnen i 8-10 timmar på cirka 45 grader. Remmarna är klara när du är sega som kola.
6. Klipp till remmar och förvara i en tättslutande burk.
Visningar: 485
Inlagt 2013-03-09 20:51:40

