Receptbeskrivning

Sej med fetaost

Ingredienser för
600 g sejfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 st tomater
200 g fetaost
2.5 dl matlagningsgrädde
1.5 dl mjölk
2 msk vetemjöl
2 msk dill hackad


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form och strö på 1 tsk salt och 1 krm peppar.
2. Skiva tomaterna och lägg på fisken. Smula över fetaosten.
3. Vispa ihop grädde, mjölk och mjöl i en kastrull. Låt koka upp och sjuda ca 5 min. Smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda i dill och häll såsen över fisken.
4. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris, och sallad.

Visningar: 492
Inlagt 2012-01-17 05:54:27