Receptbeskrivning
Panerad schnitzel
Edna Melo via Mikael Palm
Ingredienser
för
8 st kalvschnitzlar
2 st ägg
2 dl ströbröd
2 st ägg
2 dl ströbröd
Beskrivning
1. Vispa upp ägget med salt och peppar.
2. Häll upp ströbrödet på en tallrik.
3. Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
4. Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
5. Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.
2. Häll upp ströbrödet på en tallrik.
3. Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
4. Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
5. Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.
Visningar: 494
Inlagt 2013-03-10 11:06:06

