Receptbeskrivning

pasta & kassler gratäng

Ingredienser för
kassler
1 st lök
2 msk mjöl
2 dl vatten
1 st grönsak/köttbuljong
3 dl crème fraîche
pasta
riven ost
peppar och vitpeppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Såhär gjorde jag men man väljer ju själv hur mycket efter smak och tycke ! :) Koka önskad mängd pasta, sätt ugnen på 275 grader! Delade en hel kassler på mitten, och skar den ena biten i små bitar. Stekte bitarna, kryddade med svart peppar och hällde i löken. Undvik salt då kassler brukar vara rätt så salt i sig själv. Strö över lite mjöl så det tjocknar och sen i med vattnet och buljongen, krydda men önskade kryddor, jag tog endast vitpeppar! Häll i crème fraîche och riven ost och låt det koka ihop sig! Häll i den kokade pastan i en smörad ugnssäker form, häll sedan över kassler såsen och strö över riven ost på toppen! Sätt in i ugnen i ca 10 min för fin färg :) Smaklig spis!

Visningar: 491
Inlagt 2013-03-11 11:25:24