Receptbeskrivning
Stroganoff à la thai
Ingredienser
för
4 prt ris
2 st lökar
600 g falukorv
1 msk smör
2.5 dl matlagningsgrädde
3 msk tomatpuré
0.8 msk currypasta
2 msk persilja hackad
2 st lökar
600 g falukorv
1 msk smör
2.5 dl matlagningsgrädde
3 msk tomatpuré
0.8 msk currypasta
2 msk persilja hackad
Beskrivning
Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.Skala och hacka löken. Skär falukorven i ca 1 cm tjocka strimlor. Stek lök och falukorv i matfettet.Rör ner grädde, tomatpuré och currypasta. Koka på svag värme ca 5 minuter. Strö över persiljan.Servera med ris eller annat gryn.För allaLäs noga ingrediensförteckningen på korven och currypastan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.Â
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.Â
Visningar: 448
Inlagt 2013-03-14 20:16:31

