Receptbeskrivning
Tortillas, majsbröd, tacobröd
P D via Tasteline.com
Ingredienser
för
3.75 dl vetemjöl
1.5 dl majsmjöl
1 dl majskorn mosade/mixerkörda
1 krm salt
2 dl vatten ljummet
1.5 dl majsmjöl
1 dl majskorn mosade/mixerkörda
1 krm salt
2 dl vatten ljummet
Beskrivning
Ett underbart gott bröd att fylla med tacotillbehör. Det blir ett mjukt majsbröd som kan göras strax innan.
Blanda och knåda till en deg. Dela i 10-15 delar. Låt vila under duk.
Platta ut degbitarna och kavla dom så tunna du kan. Använd mycket mjöl för att det inte ska kladda för mycket. Stek det platta brödet i en panna, någon minut per sida i varm torr stekpanna.
Blanda och knåda till en deg. Dela i 10-15 delar. Låt vila under duk.
Platta ut degbitarna och kavla dom så tunna du kan. Använd mycket mjöl för att det inte ska kladda för mycket. Stek det platta brödet i en panna, någon minut per sida i varm torr stekpanna.
Visningar: 825
Inlagt 2012-01-18 07:48:36

