Receptbeskrivning
Ajvarkyckling med yoghurt
Ingredienser
för
4 ris
900 g kycklinglår
salt och peppar
2 dl ajvar relish
1 vatten
2 gula lökar
1 minimorötter
2 dl matyoghurt
900 g kycklinglår
salt och peppar
2 dl ajvar relish
1 vatten
2 gula lökar
1 minimorötter
2 dl matyoghurt
Beskrivning
Sätt ugnen på 200°C. Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och hälften av ajvar relishen. Skala och skär löken i skivor. Lägg lök och morötter runt kycklingen och klicka på resten av ajvar relish, häll på vatten och blanda om. Stek mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills kycklingens innertemperatur är ca 82ËšC. Servera kycklingen med den ugnsrostade löken, morötterna, en klick matyoghurt och kokt ris eller annat gryn. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på ajvar relish. I övrigt är rätten fri från ägg.
Glutenfri: använd ris eller quinoa.
Laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Glutenfri: använd ris eller quinoa.
Laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Visningar: 707
Inlagt 2013-03-14 21:08:43

