Receptbeskrivning
Kassler- och broccolipytt
Ingredienser
för
300 g gnocchi
300 g fryst broccoli
1 liten, strimlad purjolök
1 msk olivolja
1 tsk timjan
0.5 tsk salt
1 krm peppar
250 g keso
200 g strimlad kassler
3 äggulor
0.5 dl riven parmesanost
0.5 dl hackad persilja
300 g fryst broccoli
1 liten, strimlad purjolök
1 msk olivolja
1 tsk timjan
0.5 tsk salt
1 krm peppar
250 g keso
200 g strimlad kassler
3 äggulor
0.5 dl riven parmesanost
0.5 dl hackad persilja
Beskrivning
Koka gnocchi enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt fryst broccoli när ca 5 minuter av koktiden återstår.
Fräs strimlad purjolök mjuk i olivolja i en stekpanna. Krydda med timjan, salt och peppar.
Blanda pastan med lökfräset, keso, strimlad kassler, äggulor, riven parmesan och hackad persilja. Låt allt bli varmt. Servera genast.
Fräs strimlad purjolök mjuk i olivolja i en stekpanna. Krydda med timjan, salt och peppar.
Blanda pastan med lökfräset, keso, strimlad kassler, äggulor, riven parmesan och hackad persilja. Låt allt bli varmt. Servera genast.
Visningar: 489
Inlagt 2013-03-14 21:21:12

