Receptbeskrivning
			
			
			
			Ädelostfyllda kycklingrullader med bacon
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g kycklinginnerfilé 
300 g bacon
4 dl matlagningsgrädde kan alterneras med vispgrädde eller magrare alternativ
1 ädelost
						
					300 g bacon
4 dl matlagningsgrädde kan alterneras med vispgrädde eller magrare alternativ
1 ädelost
Beskrivning
					
						1. Putsa kycklingen. Skär en stav ädelost och lägg mitt på en filé. Vik ihop kycklingen kring ädelosten och rulla in det hela i bacon.
2. Fräs rulladerna i en panna tills baconet fått färg. Sänk värmen och häll i grädden så att åtminstone halva rulladerna täcks. Lägg i buljong till önskad sälta.
3. Låt puttra i ca 15 minuter tills kycklingen är färdig.
4. Plocka upp rulladerna ur grädden och skär dem i två halvor. Ställ halvorna upp vid servering. Grädden kan användas som sås, men det smakar mycket även utan. Servera till ris, matvete eller vad som själv önskas.
										2. Fräs rulladerna i en panna tills baconet fått färg. Sänk värmen och häll i grädden så att åtminstone halva rulladerna täcks. Lägg i buljong till önskad sälta.
3. Låt puttra i ca 15 minuter tills kycklingen är färdig.
4. Plocka upp rulladerna ur grädden och skär dem i två halvor. Ställ halvorna upp vid servering. Grädden kan användas som sås, men det smakar mycket även utan. Servera till ris, matvete eller vad som själv önskas.
Visningar: 720
Inlagt 2013-03-15 09:59:08
				 
					 
			
 





 45 min
  45 min