Receptbeskrivning
Ädelostfyllda kycklingrullader med bacon
Ingredienser
för
500 g kycklinginnerfilé
300 g bacon
4 dl matlagningsgrädde kan alterneras med vispgrädde eller magrare alternativ
1 ädelost
300 g bacon
4 dl matlagningsgrädde kan alterneras med vispgrädde eller magrare alternativ
1 ädelost
Beskrivning
1. Putsa kycklingen. Skär en stav ädelost och lägg mitt på en filé. Vik ihop kycklingen kring ädelosten och rulla in det hela i bacon.
2. Fräs rulladerna i en panna tills baconet fått färg. Sänk värmen och häll i grädden så att åtminstone halva rulladerna täcks. Lägg i buljong till önskad sälta.
3. Låt puttra i ca 15 minuter tills kycklingen är färdig.
4. Plocka upp rulladerna ur grädden och skär dem i två halvor. Ställ halvorna upp vid servering. Grädden kan användas som sås, men det smakar mycket även utan. Servera till ris, matvete eller vad som själv önskas.
2. Fräs rulladerna i en panna tills baconet fått färg. Sänk värmen och häll i grädden så att åtminstone halva rulladerna täcks. Lägg i buljong till önskad sälta.
3. Låt puttra i ca 15 minuter tills kycklingen är färdig.
4. Plocka upp rulladerna ur grädden och skär dem i två halvor. Ställ halvorna upp vid servering. Grädden kan användas som sås, men det smakar mycket även utan. Servera till ris, matvete eller vad som själv önskas.
Visningar: 664
Inlagt 2013-03-15 09:59:08

