Receptbeskrivning
Potatissallad med chorizo
Ingredienser
för
300 g broccoli
600 g färskpotatis(ar)
300 g chorizokorv(ar)
1 st paprika
1 msk olivolja
2 st vitlöksklyfta(or)
1 dl crème fraiche
0.5 dl persilja hackad
1 dl dill hackad
2 msk rödvinsvinäger
salt
600 g färskpotatis(ar)
300 g chorizokorv(ar)
1 st paprika
1 msk olivolja
2 st vitlöksklyfta(or)
1 dl crème fraiche
0.5 dl persilja hackad
1 dl dill hackad
2 msk rödvinsvinäger
salt
Beskrivning
1. Koka potatisen, morötter och broccoli. Skär paprika i bitar. Strimla vitlök och lök. Skär chorizon i skivor och stek tillsammans med paprika, lök och vitlök.
2. Blanda korv, grönsaker och rotfrukter. Blanda dressingen och häll den över grönsaker och korv medan allt är varmt. Låt stå och svalna en stund, ät salladen ljummen.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Emma Mattsson
Rekvisita: Ellvera, Jean Dubost, Laguiole
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 517,0
Protein (g) 17,9
Fett (g) 30,6
Kolhydrater (g) 39,4
2. Blanda korv, grönsaker och rotfrukter. Blanda dressingen och häll den över grönsaker och korv medan allt är varmt. Låt stå och svalna en stund, ät salladen ljummen.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Emma Mattsson
Rekvisita: Ellvera, Jean Dubost, Laguiole
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 517,0
Protein (g) 17,9
Fett (g) 30,6
Kolhydrater (g) 39,4
Visningar: 481
Inlagt 2013-03-16 11:52:43

