Receptbeskrivning
Färska fikon med getostcreme och balsamicodressing
Ingredienser
för
4 st fikon, färska
50 g getost 20%
3 msk kesella 1%
1 msk hasselnötsolja
1 tsk honung
1.5 msk balsamvinäger
1 salt och peppar
4 st valnötter
50 g getost 20%
3 msk kesella 1%
1 msk hasselnötsolja
1 tsk honung
1.5 msk balsamvinäger
1 salt och peppar
4 st valnötter
Beskrivning
1. Mosa ihop getosten med kesellan. Skär ett kryss i varje fikon och klicka i lite getostkesella.
2. Blanda vinägern med honung och hasselnötsolja, smaka av med lite salt och peppar.
3. Lägg en valnöt på varje fikon och häll över dressingen.
Näringsvärde per portion:
Kcal: 129
Protein: 4 g
Fett: 9 g
Kolhydrater: 7 g
Energifördelning:
Kolhydrater: 23 E%
Fett: 64 E%
Protein: 14 E%
2. Blanda vinägern med honung och hasselnötsolja, smaka av med lite salt och peppar.
3. Lägg en valnöt på varje fikon och häll över dressingen.
Näringsvärde per portion:
Kcal: 129
Protein: 4 g
Fett: 9 g
Kolhydrater: 7 g
Energifördelning:
Kolhydrater: 23 E%
Fett: 64 E%
Protein: 14 E%
Visningar: 729
Inlagt 2013-03-17 23:28:03

