Receptbeskrivning
			
			
			
			Currytorsk
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g torskfile 
1 st purjolök
1 msk rosmarin färsk, finhackad
1 st citron saft och skal
2 msk curry
1 tsk sambal oelek
1 dl grädde
1 dl vitt vin
1 dl dill
salt
vitpeppar malen
						
					1 st purjolök
1 msk rosmarin färsk, finhackad
1 st citron saft och skal
2 msk curry
1 tsk sambal oelek
1 dl grädde
1 dl vitt vin
1 dl dill
salt
vitpeppar malen
Beskrivning
					
						Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla purjolöken tunt och lägg i botten på en smord eldfast form tillsammans med rosmarin, citronsaften och skalet. Lägg torskfilen ovanpå.
Blanda curry, sambal oelek, grädde, vin och dill. Krydda med salt o vitpeppar.
Häll blandningen över torsken och ställ in i ugnen i 20 minuter.
Garnera fisken med färska örter och servera med kokt pressad potatis eller kokt ris.
										Strimla purjolöken tunt och lägg i botten på en smord eldfast form tillsammans med rosmarin, citronsaften och skalet. Lägg torskfilen ovanpå.
Blanda curry, sambal oelek, grädde, vin och dill. Krydda med salt o vitpeppar.
Häll blandningen över torsken och ställ in i ugnen i 20 minuter.
Garnera fisken med färska örter och servera med kokt pressad potatis eller kokt ris.
Visningar: 674
Inlagt 2013-03-19 21:01:26
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min