Receptbeskrivning
Rostade rotfrukter med fetaost
Ingredienser
för
3 morötter
2 palsternackor
1 sötpotatis
4 rödbetor
2 msk olivolja
1 msk honung
2 tsk balsamvinäger
1 msk torkade örter (oregano, basilika eller timja
1 prt fetaost
salt och svartpeppar
50 g valnötter
dl pumpafrön
2 palsternackor
1 sötpotatis
4 rödbetor
2 msk olivolja
1 msk honung
2 tsk balsamvinäger
1 msk torkade örter (oregano, basilika eller timja
1 prt fetaost
salt och svartpeppar
50 g valnötter
dl pumpafrön
Beskrivning
Ugnen 225 grader.
Skala och skär alla rotfrukter i lagom stora bitar och fördela dom på ugnsplåt.
Ringla över olja, honung och balsamvinäger.
Strö över örter, salt och peppar.
Rosta i ugnen i ca 20 min.
Smula över fetaost och strö över pumpafrön och valnötter.
Skala och skär alla rotfrukter i lagom stora bitar och fördela dom på ugnsplåt.
Ringla över olja, honung och balsamvinäger.
Strö över örter, salt och peppar.
Rosta i ugnen i ca 20 min.
Smula över fetaost och strö över pumpafrön och valnötter.
Visningar: 270
Inlagt 2013-03-22 15:27:23

