Receptbeskrivning

Thailändsk fiskgryta

Ingredienser för
0.5 purjolök
2 morötter
3 tomater
100 champinjoner
4 nudlar
2 msk rapsolja
1 l grönsaksbuljong
600 laxtärningar
1 lime wok spice mix
1 lime
salt och peppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Ansa och skölj purjolöken och skala morötterna. Skär purjolöken och morötterna i sneda skivor. Skär tomaterna i grova tärningar och champinjonerna i tjocka skivor. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök och morötter i oljan i en gryta. Tillsätt tomater, grönsaksbuljong och wokkryddorna. Låt det koka sakta i ca 10 minuter. Lägg i champinjoner och fisk och låt koka några minuter tills fisken är klar. Smaksätt med limejuice, salt och peppar. Blanda med nudlarna och servera. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex ris- eller glasnudlar.
Äggfri: använd nudlar utan ägg.

Visningar: 565
Inlagt 2013-03-29 10:47:22