Receptbeskrivning
			
			
			
			Fläskfilépanna
						P D via Tasteline.com					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						Den här grytan som improviserades ihop blev himla god!
500-600 g fläskfilé
salt, svartpeppar, cayennepeppar och pepparmix (ca 1 krm av varje)
1/2 grovhackad gul lök
1 stor burk champinjoner
3 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl vatten
1 dl svampspad
2 dl créme fraiche
1 tsk soja
2 tsk balsamvinäger
1 tsk salvia
1 köttbuljongtärning
Skiva fläskfilén och stek den. Krydda med salt och svartpeppar på en sidan och cayenne och pepparmix på andra sidan. Jag tog ungefär lika mycket av allt, kanske något mindre cayenne. Ta upp köttet
och bryn sedan lök, svamp och vitlök. Lägg i köttet och rör i resterande ingredienser. Låt puttra ihop en stund. Servera med tex. klyftpotatis eller hasselbackspotatis
 
 
					
										500-600 g fläskfilé
salt, svartpeppar, cayennepeppar och pepparmix (ca 1 krm av varje)
1/2 grovhackad gul lök
1 stor burk champinjoner
3 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl vatten
1 dl svampspad
2 dl créme fraiche
1 tsk soja
2 tsk balsamvinäger
1 tsk salvia
1 köttbuljongtärning
Skiva fläskfilén och stek den. Krydda med salt och svartpeppar på en sidan och cayenne och pepparmix på andra sidan. Jag tog ungefär lika mycket av allt, kanske något mindre cayenne. Ta upp köttet
och bryn sedan lök, svamp och vitlök. Lägg i köttet och rör i resterande ingredienser. Låt puttra ihop en stund. Servera med tex. klyftpotatis eller hasselbackspotatis
Visningar: 699
Inlagt 2012-01-19 16:18:51
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min