Receptbeskrivning
			
			
			
			Dijon- och pepparrotssill
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							0.5 st gul lök, strimlad 
2.5 msk dijonsenap
2 tsk flytande honung
2 msk riven pepparrot
2 dl gräddfil
grovmalen svartpeppar
1 5-minuterssill, 420 g
						
					2.5 msk dijonsenap
2 tsk flytande honung
2 msk riven pepparrot
2 dl gräddfil
grovmalen svartpeppar
1 5-minuterssill, 420 g
Beskrivning
					
						1. Bland lök, pepparrot, dijonsenap, honung och gräddfil. 
2. Krydda med svartpeppar.
3. Häll av sillen och tvätta filéerna noga.
4. Skär dem i mindre bitar och vänd ner dem i blandningen.
5. Häll upp allt i en väl rengjord burk och låt stå i kylskåp i minst ett dygn innan servering.
6. Dekorera gärna med riven pepparrot vid servering.
					
										2. Krydda med svartpeppar.
3. Häll av sillen och tvätta filéerna noga.
4. Skär dem i mindre bitar och vänd ner dem i blandningen.
5. Häll upp allt i en väl rengjord burk och låt stå i kylskåp i minst ett dygn innan servering.
6. Dekorera gärna med riven pepparrot vid servering.
Visningar: 752
Inlagt 2013-03-29 14:22:23
				
					
			




.jpg)
  0 min