Receptbeskrivning
Hoki med ruccolapesto
Frida Karlsson via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
600 g hoki 900 g fast potatis
1 vitlöksklyfta
1 citron
65 g ruccola
1 msk olivolja
0.5 dl vatten
1 dl solroskärnor
salt och peppar
1 msk smör eller margarin
Beskrivning
Tina fisken. Koka potatisen i saltat vatten. Skala vitlöken. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor. Smaka av med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Stek den i matfettet. Krydda med salt och peppar. Pressa potatisen. Servera fisken med ruccolapesto, potatis och citronklyftor. För alla Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.
Visningar: 689
Inlagt 2013-03-30 16:41:01

