Receptbeskrivning
Lchf kesobröd
Ingredienser
för
3 st ägg
125 g keso
5 msk kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli
3 tsk bakpulver
2 msk smält kokosfett
salt (en nypa)
125 g keso
5 msk kokosnötsmjöl
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli
3 tsk bakpulver
2 msk smält kokosfett
salt (en nypa)
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm). Strö eventuellt vallmofrön på. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Skär sedan i bitar.
Rosta gärna!!
Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm). Strö eventuellt vallmofrön på. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Skär sedan i bitar.
Rosta gärna!!
Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor.
Visningar: 265
Inlagt 2013-04-06 14:14:05

