Receptbeskrivning

Torsk med fräsch grönsaksröra

Ingredienser för
3 dl ris
4 hoki
1 tsk salt
1 tsk socker
1 krm peppar
1 msk olja
1 majs
1 salladslök
2 dl crème fraiche
1 dl vatten


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
Krydda torsken med salt, socker och peppar. Stek torsken i olja ca 4 minuter per sida.
Låt majsen rinna av. Skölj och strimla salladslöken.
Värm crème fraichen med vatten. Rör i majs och lök och låt puttra några minuter.
Servera torsken med ris och grönsaksröra och haricots verts.

För alla
Gör mjölkfri: byt ut crème fraichen ut mot 2 dl havre- eller sojabaserad gräddprodukt smaksatt med 1/2 dl ajvar relish och 1-2 krm kajennpeppar. Receptet är för 4 port.

Visningar: 653
Inlagt 2013-04-07 18:21:39