Receptbeskrivning
Chardonnaybål
Ingredienser
för
0.5 st ananas(er)
2 st citron(er)
2 l chardonnay, vitt vin gärna ofatad t ex 15558
2 l äppeljuice
2 l sockerdricka
isbit(ar)
2 st citron(er)
2 l chardonnay, vitt vin gärna ofatad t ex 15558
2 l äppeljuice
2 l sockerdricka
isbit(ar)
Beskrivning
30 glas (6 liter)
1. Ställ alla ingredienser i kylen tre timmar före servering.
2. Skala ananasen och skär den i mindre bitar. Tvätta och skiva en citron, halvera och pressa den andra.
3. Blanda alla ingredienserna och garnera med citronskivor. Servera bålen med isbitar vid sidan om.
Recept: Alice Brax
Foto: Katja Kristoferson
1. Ställ alla ingredienser i kylen tre timmar före servering.
2. Skala ananasen och skär den i mindre bitar. Tvätta och skiva en citron, halvera och pressa den andra.
3. Blanda alla ingredienserna och garnera med citronskivor. Servera bålen med isbitar vid sidan om.
Recept: Alice Brax
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 290
Inlagt 2012-01-20 11:34:13

