Receptbeskrivning
Medelhavsfisk
Ingredienser
för
520 g torskfiléer
600 g fast potatis
1 zucchini
2 röda paprikor
2 rödlökar
0.5 ask körsbärstomater (à 250 g)
1.5 msk olivolja
1.5 msk frysta örtkryddor provencale
1 tsk salt
2 krm peppar
1.5 dl matyoghurt
600 g fast potatis
1 zucchini
2 röda paprikor
2 rödlökar
0.5 ask körsbärstomater (à 250 g)
1.5 msk olivolja
1.5 msk frysta örtkryddor provencale
1 tsk salt
2 krm peppar
1.5 dl matyoghurt
Beskrivning
Tina fisken.
Sätt ugnen på 225°C.
Skölj och skiva potatisen i ca 1/2 cm tjocka skivor och zucchinin i ca 1 cm tjocka skivor.
Dela, kärna ur och klyfta paprikan.
Skala och klyfta löken.
Blanda alla grönsaker på en plåt tillsammans med olivoljan och örtkryddorna. Krydda med salt och peppar.
Rosta i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Tag ut plåten och sänk ugnstemperaturen till 200°C. Lägg fisken ovanpå grönsakerna, salta och peppra och baka ytterligare 10 minuter mitt i ugnen.
Servera med en klick yoghurt.
Sätt ugnen på 225°C.
Skölj och skiva potatisen i ca 1/2 cm tjocka skivor och zucchinin i ca 1 cm tjocka skivor.
Dela, kärna ur och klyfta paprikan.
Skala och klyfta löken.
Blanda alla grönsaker på en plåt tillsammans med olivoljan och örtkryddorna. Krydda med salt och peppar.
Rosta i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Tag ut plåten och sänk ugnstemperaturen till 200°C. Lägg fisken ovanpå grönsakerna, salta och peppra och baka ytterligare 10 minuter mitt i ugnen.
Servera med en klick yoghurt.
Visningar: 899
Inlagt 2013-06-02 18:12:38

