Receptbeskrivning
Korv, rotfrukter och squash på plåt
P D via Tasteline.com
Ingredienser
för
200 g kålrot
500 g potatis(ar)
3 st morot/morötter
2 st röd lök(ar)
1 st squash
400 g korv mager kryddig av valfri sort
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar nymalen
2 dl minifraiche
2 msk fransk senap osötad
500 g potatis(ar)
3 st morot/morötter
2 st röd lök(ar)
1 st squash
400 g korv mager kryddig av valfri sort
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar nymalen
2 dl minifraiche
2 msk fransk senap osötad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar. Dela squashen i lika stora bitar. Dela korven om det behövs.
3. Lägg allt i en bakplåtspappersklädd långpanna och häll över olivoljan. Salta och peppra generöst och rosta cirka 25 minuter tills det fått fin färg.
4. Rör samman minifraiche och senap och servera till.
Receptet kommer från ”Smart & gott” (Kakao Förlag) av Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar. Dela squashen i lika stora bitar. Dela korven om det behövs.
3. Lägg allt i en bakplåtspappersklädd långpanna och häll över olivoljan. Salta och peppra generöst och rosta cirka 25 minuter tills det fått fin färg.
4. Rör samman minifraiche och senap och servera till.
Receptet kommer från ”Smart & gott” (Kakao Förlag) av Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
Visningar: 252
Inlagt 2012-01-20 16:52:04

