Receptbeskrivning
			
			
			
			Korv, rotfrukter och squash på plåt
						P D via Tasteline.com					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							200 g kålrot 
500 g potatis(ar)
3 st morot/morötter
2 st röd lök(ar)
1 st squash
400 g korv mager kryddig av valfri sort
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar nymalen
2 dl minifraiche
2 msk fransk senap osötad
						
					500 g potatis(ar)
3 st morot/morötter
2 st röd lök(ar)
1 st squash
400 g korv mager kryddig av valfri sort
1 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar nymalen
2 dl minifraiche
2 msk fransk senap osötad
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar. Dela squashen i lika stora bitar. Dela korven om det behövs.
3. Lägg allt i en bakplåtspappersklädd långpanna och häll över olivoljan. Salta och peppra generöst och rosta cirka 25 minuter tills det fått fin färg.
4. Rör samman minifraiche och senap och servera till.
Receptet kommer från ”Smart & gott” (Kakao Förlag) av Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
					
										2. Skala och skär kålrot, potatis, morot och rödlök i bitar. Dela squashen i lika stora bitar. Dela korven om det behövs.
3. Lägg allt i en bakplåtspappersklädd långpanna och häll över olivoljan. Salta och peppra generöst och rosta cirka 25 minuter tills det fått fin färg.
4. Rör samman minifraiche och senap och servera till.
Receptet kommer från ”Smart & gott” (Kakao Förlag) av Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom
Visningar: 256
Inlagt 2012-01-20 16:52:04
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min.jpg)