Receptbeskrivning
Blomkål Polonaise med skinka
Ingredienser
för
1 blomkålshuvud
2 hårdkokta ägg, hackade
50 g smör, smält
1 msk ströbröd
2 msk hackad persilja
150 g rökt skinka
sallatsblad
2 hårdkokta ägg, hackade
50 g smör, smält
1 msk ströbröd
2 msk hackad persilja
150 g rökt skinka
sallatsblad
Beskrivning
1. Koka blomkålen klar i lättsaltat vatten och låt den rinna av. Lägg på fat.
2. Smält smöret och rör ned ströbrödet. Slå det över blomkålen och strö på ägg och kryddgrönt.
3. Servera med skinka och sallad.
2. Smält smöret och rör ned ströbrödet. Slå det över blomkålen och strö på ägg och kryddgrönt.
3. Servera med skinka och sallad.
Visningar: 786
Inlagt 2013-04-24 10:25:50

