Receptbeskrivning

Omelett med spenat och räkor

Ingredienser för
8 st ägg
4 msk vatten
1 msk olivolja
150 g räkor
1 msk dill finhackad
1 dl kelda citronsås eller färdig vitvinsås med citronsaft
citronklyfta(or)
salt och peppar
1 fryst bladspenat
4 grovt formbröd


  15 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Vispa samman ägg, vatten och lite salt. Hetta upp oljan och häll i smeten i omgångar och grädda en omelett i taget. Låt stelna lite och tillsätt en portion av tinad spenat, räkor, citronsås och dill till varje omelett. Peppra och salta lite.

2. Vänd över halva omeletten som ett lock.

3. Servera med bröd och sallad, garnera med citronklyftor och dill.

Visningar: 1087
Inlagt 2013-04-29 20:02:43