Receptbeskrivning

Isterband med dillstuvad potatis

Ingredienser för
600 g isterband
3 dl mjölk
1.5 dl vetemjöl
2 msk smör
1 knippe dill eller 30 gram fryst
salt och svartpeppar
rödbetor


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skär den kokta potatisen i mindre bitar.

3. Skär korven på längden och lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen ca 12-15 min.

4. Stuvad potatis: Smält smöret i en kastrull och vispa ut mjölet. Tillsätt mjölken och dillen. Smaka av med salt och peppar och vänd i potatisen. Låt det det bli genomvarmt.

Servera isterbanden med den dillstuvade potatisen, rödbetor och stark senap.


Näringsvärde:

635 KCAL
24 gram protein
30 gram fett
62 gram kolhydrater


Recept: Mari Bergman
Foto: Linnea Swärd

Visningar: 212
Inlagt 2013-04-30 23:30:39