Receptbeskrivning
Lyxpasta ”på fem röda”
Pierre Beck via Recept.nu
Ingredienser
för
500 g färsk ravioli med kronärtskocka
2 st burkar kräftstjärtar à 380 g
1 st röd lök
1 st grön paprika
1 st röd spansk peppar
1 st knippa dill
2 dl lättcrème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
olivolja
salt och malen vitpeppar
2 st burkar kräftstjärtar à 380 g
1 st röd lök
1 st grön paprika
1 st röd spansk peppar
1 st knippa dill
2 dl lättcrème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
olivolja
salt och malen vitpeppar
Beskrivning
1. Skala och strimla den röda löken fint, skär den gröna paprikan i bitar och dela chilifrukten i halvor på längden, kärna ur och strimla den fint. Finhacka dillen.
2. Fräs lök, paprika och chili i olivoljan. Häll i grädde och crème fraiche, låt koka upp. Håll varmt.
3. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet. Vänd ner dill, kräftstjärtar och den nykokta raviolin i grönsakssåsen. Smaksätt med salt och peppar.
2. Fräs lök, paprika och chili i olivoljan. Häll i grädde och crème fraiche, låt koka upp. Håll varmt.
3. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet. Vänd ner dill, kräftstjärtar och den nykokta raviolin i grönsakssåsen. Smaksätt med salt och peppar.
Visningar: 488
Inlagt 2013-05-01 14:15:22