Receptbeskrivning
Baconlindade lövbiffsrullader på grönsaksbädd
Ingredienser
för
Beskrivning
6 st stora lövbiffar
2 paket bacon
 salt, svartpeppar
Fyllning:
125 gram Philadelphiaost
2 tsk 2-3 tsk stark aivar relish
1 krm chili explosion
1 msk hackad persilja
2 dl hackad purjolök
Grönsaksbädd:
2 st gröna squash
1 st gul lök
3 st paprikor i olika färger
2 msk smör- och rapsolja
SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg lövbiffarna på en skärbräda och dela dem på mitten. Salta och peppra lätt.
3. FYLLNING: Blanda ost, ajvar relish, purjolök, chili och persilja.
4. Lägg 1 msk fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Linda en skiva bacon runt varje rullad.
5. GRÖNSAKSBÄDD: Dela squashen på längden, kärna ur den med en sked och skär i bitar. Skala löken och skär i smala klyftor. Rensa paprikor och skär dem i bitar.
6. Lägg över alla grönsaker i en smord ugnsform. Salta lätt och ringla över smör- och rapsoljan.
7. Lägg rulladerna på grönsaksbädden och stek i nedre delen av ugnen i 25 min. Ta ut rulladerna och vänd dem. Stek i ytterligare 15 minuter.
Serveringsförslag: sallad, ev potatis om så önskas
2 paket bacon
 salt, svartpeppar
Fyllning:
125 gram Philadelphiaost
2 tsk 2-3 tsk stark aivar relish
1 krm chili explosion
1 msk hackad persilja
2 dl hackad purjolök
Grönsaksbädd:
2 st gröna squash
1 st gul lök
3 st paprikor i olika färger
2 msk smör- och rapsolja
SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg lövbiffarna på en skärbräda och dela dem på mitten. Salta och peppra lätt.
3. FYLLNING: Blanda ost, ajvar relish, purjolök, chili och persilja.
4. Lägg 1 msk fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Linda en skiva bacon runt varje rullad.
5. GRÖNSAKSBÄDD: Dela squashen på längden, kärna ur den med en sked och skär i bitar. Skala löken och skär i smala klyftor. Rensa paprikor och skär dem i bitar.
6. Lägg över alla grönsaker i en smord ugnsform. Salta lätt och ringla över smör- och rapsoljan.
7. Lägg rulladerna på grönsaksbädden och stek i nedre delen av ugnen i 25 min. Ta ut rulladerna och vänd dem. Stek i ytterligare 15 minuter.
Serveringsförslag: sallad, ev potatis om så önskas
Visningar: 496
Inlagt 2013-05-02 23:14:23

