Receptbeskrivning
Primörsallad med ruccola, olover & fetaost
John Folkesson via M F
Ingredienser
för
4 st rödbetor
3 knippe morötter
8 st potatis
olivolja
salt och peppar
2 st avokado
1 knippe salladslökar
4 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
1 msk dijonsenap
1 st rödlök
2 st paprika
1 frp ruccola
1 frp gröna oliver
1 frp fetaost
3 knippe morötter
8 st potatis
olivolja
salt och peppar
2 st avokado
1 knippe salladslökar
4 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
1 msk dijonsenap
1 st rödlök
2 st paprika
1 frp ruccola
1 frp gröna oliver
1 frp fetaost
Beskrivning
1. Halvera rödbetorna. Dela morötter, paprika och potatis i stora bitar, fördela dem på oljad plåt. Pensla med olivolja, salta och peppra. Rosta ugnen på 175 grader i 25-30 min.
2. Dela varje avokado i 4 bitar, strimla salladslöken. Blanda olivoljan med balsamvinäger och senap. Blanda de rostade rotsakerna med avokadon, löken, skivad rödlök, ruccola och oliver. Häll över dressingen och smula över fetaosten.
Matmagasinet sommarspecial 2010.
2. Dela varje avokado i 4 bitar, strimla salladslöken. Blanda olivoljan med balsamvinäger och senap. Blanda de rostade rotsakerna med avokadon, löken, skivad rödlök, ruccola och oliver. Häll över dressingen och smula över fetaosten.
Matmagasinet sommarspecial 2010.
Visningar: 568
Inlagt 2013-05-03 04:19:45

