Receptbeskrivning
Pastapytt
Karolina Falk via Ica.se
Ingredienser
för
280 g pasta t ex fjärilar
500 g köttfärs
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm chilipeppar
1 tsk spiskummin
1 förp djupfryst grönsaksblandning t ex ärte
2 dl matlagningsyoghurt
3.5 msk mango chutney
2.5 krm salt
500 g köttfärs
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm chilipeppar
1 tsk spiskummin
1 förp djupfryst grönsaksblandning t ex ärte
2 dl matlagningsyoghurt
3.5 msk mango chutney
2.5 krm salt
Beskrivning
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Fräs köttfärsen i olja. Krydda med salt, chilipeppar och gärna spiskummin. Blanda ner grönsaksblandningen i färsen och låt fräsa med några min. Låt pastan rinna av och vänd ner den i färsen. Smaksätt matlagningsyoghurten med mango chutney och salt. Servera pastapytten med såsen och strimlad isbergssallad. För alla Använd glutenfri pasta om du inte tål gluten.
Gör en sås av naturell, laktosfri färskost utrörd i lite Solhavre samt mango chutney och servera till om du inte tål laktos.
Gör en sås av naturell, laktosfri färskost utrörd i lite Solhavre samt mango chutney och servera till om du inte tål laktos.
Visningar: 445
Inlagt 2013-05-03 06:34:06

