Receptbeskrivning
			
			
			
			Färsk pasta med bacon och ädelost
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							0.5 st gul lök(ar) finhackad
1 msk matolja
1 dl mjölk
2 dl crème fraiche
100 g ädelost
140 g bacon
1 basilika kruka
2.5 dl krossade tomater
400 g tagliatelle
						
					1 msk matolja
1 dl mjölk
2 dl crème fraiche
100 g ädelost
140 g bacon
1 basilika kruka
2.5 dl krossade tomater
400 g tagliatelle
Beskrivning
					
						Tillagning: 
1. Fräs löken i olja. Tillsätt mjölk och crème fraiche, smula ner osten. Koka ihop såsen under ett par minuter, salta och peppra.
2. Strimla baconet och knaperstek det. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt den rinna av genom ett durkslag.
3. Värm de krossade tomaterna i en kastrull. Tillsätt den plockade och hackade basilikan i såsen. Smaka av med salt och peppar. Blanda pastan med ostsåsen, baconet och häll tomatsåsen över. Servera rykande hett.
					
										1. Fräs löken i olja. Tillsätt mjölk och crème fraiche, smula ner osten. Koka ihop såsen under ett par minuter, salta och peppra.
2. Strimla baconet och knaperstek det. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt den rinna av genom ett durkslag.
3. Värm de krossade tomaterna i en kastrull. Tillsätt den plockade och hackade basilikan i såsen. Smaka av med salt och peppar. Blanda pastan med ostsåsen, baconet och häll tomatsåsen över. Servera rykande hett.
Visningar: 777
Inlagt 2013-05-03 06:42:52
				
					
			





  30 min