Receptbeskrivning
Ryssröra med pitabröd
Ingredienser
för
300 g sojafärs
200 g vitkål
1 gul lök
2 msk neutral olja
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
2 msk kinesisk soja
1 hackade rödbetor
2 msk rödbetsspad
1 dl hackad ättiksgurka
1 dl kallt kokt ris
8 pitabröd
crème fraiche eller smetana
200 g vitkål
1 gul lök
2 msk neutral olja
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
2 msk kinesisk soja
1 hackade rödbetor
2 msk rödbetsspad
1 dl hackad ättiksgurka
1 dl kallt kokt ris
8 pitabröd
crème fraiche eller smetana
Beskrivning
1. Skala och hacka löken. Fräs löken i matfettet. Fräs färsen och mosa den så att det blir en grynig massa.
2. Hacka vitkålen och låt den fräsa med.
3. Hacka rödbetor och gurka. Rör ner i köttfärsröran tillsammans med riset. Krydda med salt, peppar och soja. Rör ner rödbetsspadet. Låt allt bli genomvarmt.
4. Servera röran med pitabröd och crème fraiche eller smetana.
2. Hacka vitkålen och låt den fräsa med.
3. Hacka rödbetor och gurka. Rör ner i köttfärsröran tillsammans med riset. Krydda med salt, peppar och soja. Rör ner rödbetsspadet. Låt allt bli genomvarmt.
4. Servera röran med pitabröd och crème fraiche eller smetana.
Visningar: 857
Inlagt 2013-10-14 21:53:49

