Receptbeskrivning

Vegetarisk indisk färs med curry

Ingredienser för
ingredienser
2 morötter
1 stor gul lök
200 g vitkål
1 chilifrukt (t ex spansk peppar)
1.5 tsk curry
1 tsk kanel
3 torkade limeblad
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
2 dl vatten
olja
salt och peppar
600 g färdigkokt soja eller quornfärs
1 grönsaksbuljongtärning


  0 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Skala och skär morötterna i små tärningar. Skala och finhacka löken. Hacka kålen. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Fräs grönsakerna tillsammans med smulad buljongtärning och kryddorna i olja i en stekpanna. Lägg över i en stor kastrull. Stek färsen i olja i stekpannan. Lägg över i kastrullen med grönsakerna. Tillsätt kokosmjölk och vatten. Låt småkoka 15–20 minuter under lock. Krydda med salt och peppar. Servera med basmatiris eller pasta. För alla Fri från gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera buljongtärningen.

Visningar: 287
Inlagt 2013-06-06 19:56:07