Receptbeskrivning
Paprikor fyllda med skinka LCHF
Ingredienser
för
4 st paprikor stora
1 st gul lök
smör att steka i
300 g skinka rökt
1 tsk paprikapulver
2 dl cremfraiche
salt och peppar
100 g ost riven
salladsblad
olivolja
vinäger
gräslök
1 st gul lök
smör att steka i
300 g skinka rökt
1 tsk paprikapulver
2 dl cremfraiche
salt och peppar
100 g ost riven
salladsblad
olivolja
vinäger
gräslök
Beskrivning
1.sätt ugnen på 225º.
2.delapaprikorna.Lägg dom i en ugnsäker form.
3.hack lök och fräs den i smör.Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken.
4.krydda med paprikapulver.Blanda ner cremefraiche och smaka av med salt och peppar.
5.fyll paprikorna med blandningen och toppa med riven ost. Låt stå i ugnen i 20 min.
6.servera med salladsblad, olivolja, vinäger ock lite klippt gräslök.
2.delapaprikorna.Lägg dom i en ugnsäker form.
3.hack lök och fräs den i smör.Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken.
4.krydda med paprikapulver.Blanda ner cremefraiche och smaka av med salt och peppar.
5.fyll paprikorna med blandningen och toppa med riven ost. Låt stå i ugnen i 20 min.
6.servera med salladsblad, olivolja, vinäger ock lite klippt gräslök.
Visningar: 538
Inlagt 2013-05-10 15:24:40

