Receptbeskrivning
Lättbéarnaise
Ingredienser
för
Beskrivning
1. Koka ihop 1/2 tsk finkrossad vitpeppar med 1 tsk torkad dragon, 1 1/2 msk mycket finhackad gul lök, 1 1/2 msk vitvinsvinäger samt 2 msk vatten i en kastrull tills all vätska kokat in.
2. Låt svalna och blanda därefter i 4 dl lättcrème fraiche. Smaksätt såsen med 1 tsk kinesisk soja, 1/2 tsk salt samt 1 dl mycket finhackad persilja. Såsen blir mer smakrik om den får stå och mogna några timmar före serveringen.
2. Låt svalna och blanda därefter i 4 dl lättcrème fraiche. Smaksätt såsen med 1 tsk kinesisk soja, 1/2 tsk salt samt 1 dl mycket finhackad persilja. Såsen blir mer smakrik om den får stå och mogna några timmar före serveringen.
Visningar: 232
Inlagt 2012-01-22 16:50:20

