Receptbeskrivning
			
			
			
			Illgrön soppa med fetaoströra
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st gul lök(ar) 
1 msk olivolja
500 g broccoli fryst
100 g grönkål
1 l vatten
1.5 dl matlagningsgrädde eller sojagrädde
1.5 st grönsaksbuljongtärning(ar)
salt och peppar
1.5 dl kesella
0.5 basilika
100 g fetaost
						
					1 msk olivolja
500 g broccoli fryst
100 g grönkål
1 l vatten
1.5 dl matlagningsgrädde eller sojagrädde
1.5 st grönsaksbuljongtärning(ar)
salt och peppar
1.5 dl kesella
0.5 basilika
100 g fetaost
Beskrivning
					
						1. Fetaröra: Blanda ihop kesella med fetaost och basilika och lite salt. Mixa med stavmixer för en slät konsistens.
2. Hacka lök och fräs i lite olja. Tillsätt broccolibitar och grönkål skuren i mindre bitar, vatten, grädde och buljongtärning. Salta och peppra lite.
3. LÃ¥t koka 10 minuter. Mixa med stavmixer.
Servera med fetaröran.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
										2. Hacka lök och fräs i lite olja. Tillsätt broccolibitar och grönkål skuren i mindre bitar, vatten, grädde och buljongtärning. Salta och peppra lite.
3. LÃ¥t koka 10 minuter. Mixa med stavmixer.
Servera med fetaröran.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 881
Inlagt 2013-05-11 13:32:51
				 
					 
			
 





 15 min
  15 min