Receptbeskrivning

dillpannacotta med räkspett

Ingredienser för
3 gelantinblad
1,5 dl vispgrädde
0,5 finhack


  0 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
1. Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten i mins 5 minuter .
Koka upp grädden, ta upp g-bladen och krama ur, tillsätt dem under omrörning till den heta grädden tills de löst sig helt. Låt svalna.
2. Blanda rödlök, dill, gräddfil och kesella. Rör försiktigt ner lite i taget i den avsvalnade grädden.
Smaka av med citronsaft och kryddor.(tänk på att romen är salt). Häll upp i små glas och ställ på en bricka i kylen täck med plast folie.
3. Vid servering: Täck ytan i glasen med stenbitsrom.
Skala räkorna och sätt på en minispätt över glasen. Garner med dill.

Visningar: 1151
Inlagt 2013-05-11 15:48:28