Receptbeskrivning
Pasta Carbonara
Ingredienser
för
1.5 dl grädde
1.5 dl mjölk
1 bacon
1 st gul lök
1 st röd lök
1 parmesanost
2 st ägg (endast gulorna)
1.5 dl mjölk
1 bacon
1 st gul lök
1 st röd lök
1 parmesanost
2 st ägg (endast gulorna)
Beskrivning
1. Skala och hacka löken, svetta av löken och häll på gräddmjölk.
2. Krydda med mycket svartpeppar.
3. Koka pastan i rikligt med vatten och lite salt.
4. Häll pastan i gräddsåsen.
5. Stek bacon och klyftad röd lök.
6. Häll på pastan och såsen, rör om, salta och peppra.
7. Riv osten.
8. Lägg upp pastan och strö över den rivna osten.
9. Dela ägget och spara äggulan i halva äggskalet och ställ i pastan.
10. Servera.
2. Krydda med mycket svartpeppar.
3. Koka pastan i rikligt med vatten och lite salt.
4. Häll pastan i gräddsåsen.
5. Stek bacon och klyftad röd lök.
6. Häll på pastan och såsen, rör om, salta och peppra.
7. Riv osten.
8. Lägg upp pastan och strö över den rivna osten.
9. Dela ägget och spara äggulan i halva äggskalet och ställ i pastan.
10. Servera.
Visningar: 650
Inlagt 2012-01-22 19:53:49

