Receptbeskrivning

Korvgryta

Ingredienser för
ingredienser
4 prt ris eller annat gryn
1 gul lök
2 röda paprikor
300 g chorizo
1 msk olivolja
0.5 tsk spiskummin
2 msk tomatpuré
380 g kokta kidneybönor
500 g krossade tomater
1 dl vatten
0.5 tsk sambal oelek
salt och peppar
1 förp majskorn (à 340 g)


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och tärna paprikorna och skiva korven. Fräs lök och paprikan i oljan tillsammans med spiskummin och tomatpuré i en stor gryta. Ta upp och lägg på en tallrik. Skölj bönorna och låt de rinna av. Stek korven i grytan. Tillsätt grönsaker, bönor, krossade tomater och vatten. Låt koka ihop ca 10 minuter. Smaka av med sambal oelek, salt och peppar. Häll av majsen och blanda ner i grytan. Servera korvgrytan med riset. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.


Visningar: 532
Inlagt 2013-05-12 10:08:51