Receptbeskrivning
			
			
			
			pastasås med kyckling och bacon
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							 st kycklingfileer 
salt
peppar
1 frp bacon
1 st paprika
0.5 st pörjolök
1 st äpple
1 burk crème fraîche med smak av tomat och basilik
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk sambal oelek
1 st grönsaksbuljong
cashewnöttee
						
					salt
peppar
1 frp bacon
1 st paprika
0.5 st pörjolök
1 st äpple
1 burk crème fraîche med smak av tomat och basilik
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk sambal oelek
1 st grönsaksbuljong
cashewnöttee
Beskrivning
					
						Dela kycklingfilén i mindre fyrkanter.
Bryn dom i smör tills de är klara, krydda med salt och peppar.
Lägg över i en gryta.
Klipp bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper.
Fräs hastigt den hackade paprikan och purjolöken.
Lägg ner bacon, paprika och purjolöken tillsammans med kycklingen.
Blanda i creme fraiche, grädde, sambal oelek och grönsaksbuljong.
Låt såsen stå och småputtra på svag värme i ca 15 minuter, rör om då och då.
Lägg ner det hackade äpplet och låt det bli varmt.
Smaka ev. av med salt och peppar.
Strössla över önskad mängd cashewnötter innan servering.
										Bryn dom i smör tills de är klara, krydda med salt och peppar.
Lägg över i en gryta.
Klipp bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper.
Fräs hastigt den hackade paprikan och purjolöken.
Lägg ner bacon, paprika och purjolöken tillsammans med kycklingen.
Blanda i creme fraiche, grädde, sambal oelek och grönsaksbuljong.
Låt såsen stå och småputtra på svag värme i ca 15 minuter, rör om då och då.
Lägg ner det hackade äpplet och låt det bli varmt.
Smaka ev. av med salt och peppar.
Strössla över önskad mängd cashewnötter innan servering.
Visningar: 503
Inlagt 2013-05-16 13:33:57
				
					
			





  30 min