Receptbeskrivning
Rökt lax på Brittas kavring
Ingredienser
för
2 dl kesella/kvarg
0.5 dl färsk riven pepparrot
salt
grovkornig svartpeppar
salladsblad
300 g kallrökt lax
4 kavringsskivor (se recept nedan)
0.5 dl färsk riven pepparrot
salt
grovkornig svartpeppar
salladsblad
300 g kallrökt lax
4 kavringsskivor (se recept nedan)
Beskrivning
Blanda kesella med pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Kryddorna ska inte ta överhanden från den friska kesellasmaken. Lägg finskuren sallad på kavringskivorna, se receptet Brittas kavring och lägg laxskivorna ovanpå. Toppa med pepparrotskesellan. För alla Rätten är fri från ägg men innehåller gluten och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd, uteslut kesella och smaksätt i stället en klick äkta majonnäs med pepparrot.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd, uteslut kesella och smaksätt i stället en klick äkta majonnäs med pepparrot.
Visningar: 687
Inlagt 2013-05-16 22:10:15

