Receptbeskrivning
Waldorfsallad med päron
Ingredienser
för
0.5 rotselleri, grovt strimlad
3 stjälkselleri, skuren i bitar
1 dl majonnäs
1 dl vispad grädde
1 tsk worcestershiresås
1 krm salt
2 dl rostade valnötter, grovt krossade
2 st fasta päron
olivolja
peppar
3 stjälkselleri, skuren i bitar
1 dl majonnäs
1 dl vispad grädde
1 tsk worcestershiresås
1 krm salt
2 dl rostade valnötter, grovt krossade
2 st fasta päron
olivolja
peppar
Beskrivning
1. Koka upp en kastrull med vatten.
2. Förväll rotsellerin och stjälksellerin i ca 30 sekunder. Häll av vattnet, spola sellerin i kallt vatten och torka den med lite papper.
3. Blanda ingredienserna till dressingen och rör ner de krossade valnötterna.
4. Skiva päronen grovt. Lägg upp allt på en tallrik, ringla olivolja över och smaksätt med peppar.
2. Förväll rotsellerin och stjälksellerin i ca 30 sekunder. Häll av vattnet, spola sellerin i kallt vatten och torka den med lite papper.
3. Blanda ingredienserna till dressingen och rör ner de krossade valnötterna.
4. Skiva päronen grovt. Lägg upp allt på en tallrik, ringla olivolja över och smaksätt med peppar.
Visningar: 669
Inlagt 2013-05-17 09:35:49