Receptbeskrivning
Kladdkaka
Ingredienser
för
150 g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd
Beskrivning
1. KladdkakaSätt ugnen på 175 grader varmluft. Om inte varmluft används, höj till 200 grader.
2. Smält smör och låt det svalna av. Blanda i kakao, vaniljsocker och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant. Häll i kladdkakssmeten.
4. Grädda din kladdkaka i nedre delen av ugnen i cirka 8-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha. Tiden kan variera mycket från ugn till ugn!
5. Avnjut din goda kladdkaka med grädde eller glass.
2. Smält smör och låt det svalna av. Blanda i kakao, vaniljsocker och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant. Häll i kladdkakssmeten.
4. Grädda din kladdkaka i nedre delen av ugnen i cirka 8-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha. Tiden kan variera mycket från ugn till ugn!
5. Avnjut din goda kladdkaka med grädde eller glass.
Visningar: 257
Inlagt 2013-05-18 05:41:13

