Receptbeskrivning

örtkyckling med vårig potatissallad

Ingredienser för
4 st kycklingfilé
800 g färskpotatis
1 dl olja
2 msk oregano
1 tsk salt
2 tsk peppar
250 g körsbärstomater
70 g babyspenat
150 g sockerärtor
0.5 st rödlök
2 st avokado tärnade
100 g fetaost
1 bunt färsk basilika näve
dressing
1 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
1 st pressad lime
1 msk honung


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
1. Sätt ungen på 200 grader. Koka potatisen
2. Mixa oljan med oregano, basilika, salt och peppar. Pensla kycklingen med oljan och bryn i het stekpanna tills de har lite färg.
3. Lägg kycklingen i en smord panna. Ungsstek 10-20 min(200grader) till genomstekt.
4. Blanda potatis med tomater, spenat och sockerärtor. Vänd ner rödlök, avokado, fetaost och basilika. Mixa ingredienserna till dressingen och blanda med salladen. Servera med potatissalladen.

Visningar: 717
Inlagt 2013-05-19 20:25:47