Receptbeskrivning
Stekt tofufilé med svamp
Ingredienser
för
300 g fast tofu
1 msk olivolja
1 frp kungsmussling
1 st klyfta vitlök (finhackad)
1 st stor tomat
1 msk japansk soja
2 msk parmesan
vårlök
mjöl
1 msk olivolja
1 frp kungsmussling
1 st klyfta vitlök (finhackad)
1 st stor tomat
1 msk japansk soja
2 msk parmesan
vårlök
mjöl
Beskrivning
Dela tofun i 4 delar och lägg på hushållspapper ca 5 min.
Dela svampen i lagom stora "munsbitar". Skala tomaten och skär i ca 1cm stora bitar.
Vänd tofun, båda sidorna, i mjöl. Stek tofun på båda sidorna i en het panna med olivolja.
Placera tofun på stekpannans ena sida och fräs svampen tillsammans med vitlöken på andra sidan. Ha i tomaten och lägg på ett lock, låt sjuda ca 5 min. Ta därefter ut Tofun och ringla sojan på svampen och tomaten i pannan. Blanda.
Lägg upp tofun på ett fat, lägg svampen uppepå och runtomkring. Strö parmesan och vårlök över.
Dela svampen i lagom stora "munsbitar". Skala tomaten och skär i ca 1cm stora bitar.
Vänd tofun, båda sidorna, i mjöl. Stek tofun på båda sidorna i en het panna med olivolja.
Placera tofun på stekpannans ena sida och fräs svampen tillsammans med vitlöken på andra sidan. Ha i tomaten och lägg på ett lock, låt sjuda ca 5 min. Ta därefter ut Tofun och ringla sojan på svampen och tomaten i pannan. Blanda.
Lägg upp tofun på ett fat, lägg svampen uppepå och runtomkring. Strö parmesan och vårlök över.
Visningar: 406
Inlagt 2013-05-20 20:32:12

