Receptbeskrivning

Rosepepparbiffar

Ingredienser för


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skala löken och riv den fint ner i färsen i en bunke. Arbeta i vatten, salt och malen vitpeppar och blanda till en smidig färs. 2. Sätt ugnen på 200°. Skölj händerna i kallt vatten och forma 12 små biffar. Låt en matsked smör bli brunt i en panna på medelvärme och stek biffarna hastigt en minut på varje sida. 3. Lägg biffarna i en ugnssäker form. Ställ in formen i ugnen och låt den stå i 15 minuter 4. Blanda samman crème fraiche med buljongen i en kastrull. Hetta upp försiktigt och koka upp. Krydda såsen med salt, rosépeppar och vitpeppar. Slå såsen över biffarna och dekorera med hela rosépepparkorn.

Visningar: 612
Inlagt 2013-05-23 14:32:13