Receptbeskrivning
Knäckig äppelkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g smör
4-6 äpplen
Blanda mjöl, socker och bakpuler. Rör ut ägget och blanda sen ner det i mjölblandningen. Skala äpplena och skär dom i klyftor. Lägg klyftorna i en pajform. Häll över mjölblandningen. Smält smöret och häll det över. Grädda i 200 grader i 25 min. Servera vaniljsås eller vaniljgrädde till.
2 1/2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g smör
4-6 äpplen
Blanda mjöl, socker och bakpuler. Rör ut ägget och blanda sen ner det i mjölblandningen. Skala äpplena och skär dom i klyftor. Lägg klyftorna i en pajform. Häll över mjölblandningen. Smält smöret och häll det över. Grädda i 200 grader i 25 min. Servera vaniljsås eller vaniljgrädde till.
Visningar: 259
Inlagt 2013-05-24 06:07:37

