Receptbeskrivning

Fransk gräslöksfisk

Ingredienser för
fiskfilet
gräslök
2 st tomater stora
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 st fiskbuljong
1 msk fransk senap


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
500 g fiskfilé, t ex gös eller torsk
1 stor knippa gräslök
2 tomater
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 fiskbuljontärning
1 msk fransk senap
Hacka gräslöken, skär fisken i bitar. Dela tomaterna i halvor, kärna ur och skär i bitar. Vispa ihop creme fraich, mjölk, buljongtärning, gräslök och senap i en traktörpanna. låt den koka ihop och lägg i fisken. Låt allt sjuda på svag värme i 4-5 min. Lägg i tomaterna och låt dem bli varma. Servera me pressad potatis.

Visningar: 514
Inlagt 2013-05-26 04:30:38